vierkeerwijzer certificaat voor st cyriacusschool

Na vier jaar hard werken door het team en de kinderen kwam Marco Bastmeijer, grondlegger van Vierkeerwijzer, het officiële bordje uitreiken in het bijzijn van kinderen en ouders van de school. Vierkeerwijzer combineert onderzoekende vaardigheden en aangeboden kennis met verwerking via verschillende intelligenties.

Het team heeft op een ludieke manier de acht ‘manieren van knap zijn’ gepresenteerd en daar een lied over gemaakt. Een feestelijke moment waarbij wethouder van onderwijs, Jan Uitslag, ook aanwezig was. Alle kinderen werden getrakteerd op een pen en een taartje, met daarop het Vierkeerwijzer-embleem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.