video rohda raalte hvv tubantia 3 1

De ploeg van Frank Tempelman kwam in de zevende minuut op voorsprong. Lars van Schooten wist vanaf elf meter raak te schieten. Na een half uur ging de bal op de penaltystip in het strafschopgebied van Rohda Raalte. Orshein Elyo verzilverde de kans vanaf elf meter ook en bracht de ploeg uit Hengelo op gelijke hoogte.

Twintig minuten in de tweede helft kwamen de Raaltenaren weer op voorsprong. Van Schooten was voor de tweede keer trefzeker. Tien minuten later besliste Jesper Harmens de wedstrijd door de 3-1 binnen te werken.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd.
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/DlQ1L9O4IN0″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.