Home / archiefcentraal / veel belangstelling voor lezing over nah in raalte

veel belangstelling voor lezing over nah in raalte

Gerda Dekker is in het dagelijks leven senior begeleider van mensen met niet-aangeboren hersenletsel bij InteraktContour, locatie Meidoorn in Raalte. In een levendige en vaak interactieve lezing ging zij nader in op NAH, de cognitieve (niet direct zichtbare) stoornissen én de praktijk van begeleiding en behandeling.

In Nederland hebben zo’n 650.000 mensen een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie. Dat aantal betreft alleen de betrokkenen zelf, maar ook de levens van familie en vrienden veranderen vaak ingrijpend als iemand met hersenletsel verder moet.

Gecertificeerde training
De belangstelling voor NAH onder zorgverleners blijkt groot. Groei Opleidingen van Landstede wil het onderwerp daarom een vervolg geven met een gecertificeerde 10-weekse training bij Landstede MBO Raalte. Belangstellenden kunnen contact opnemen met tovervelde@landstede.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.