twente plat op de planken in het holstohus

‘Lachen is gezond’, zegt het spreekwoord. Die wijsheid brengt Twente Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Oost- Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. De Twentse humor staat namelijk niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land. De avondvullende voorstelling van Twente Plat heeft daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekent: de hele avond lang lachen.

En of het nou Mans Oet Twente is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die weer de nodige problemen met hun kerels hebben: de Twentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo’s. Ook op muzikaal gebied staan de twee mannen en twee vrouwen van Twente Plat hun mannetje. Ze beheersen alle vier diverse instrumenten tot in de perfectie. De heerlijke liedjes in het programma worden dan ook allemaal live begeleid. Daarom staat een ding zeker vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Twente Plat aan het goede adres.

Vrijdag 19 oktober komt Twente Plat naar Het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. De entreekaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij de reserveerlijn onder telefoonnummer 074 3841718. Uw kaarten liggen dan een uur voor aanvang van de voorstelling voor u klaar bij de kassa. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon. 

Kijk voor meer informatie op staging2.twenteplat.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.