tweede editie salland cup bij sc overwetering

Het toernooi is dit jaar gegroeid van tien naar twaalf deelnemende teams, waarvan vijf van over de landgrenzen komen. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Aansprekende deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles en Vitesse. Nieuw dit jaar zijn PEC Zwolle, kersverse eredivisionist FC Emmen en NEC/TOP Oss.

Uit België komt KV Mechelen, en uit Duitsland traditionsverrein Rot Weiss Essen. De twee topteams uit Denemarken: landskampioen 2018 FC MidtJylland en Odense BK, waren ook vorig jaar al te gast. Uit Tsjechië komt de bekerwinnaar Slavia Praag. Natuurlijk doet ook een team van SC Overwetering weer mee. Tot slot is titelverdediger de Prestige Footbal Academie natuurlijk ook van de partij.

De buitenlandse deelnemers worden ondergebracht bij gastgezinnen. Al met al zijn ruim zestig vrijwilligers in de weer om het toernooi in goede banen te leiden. Meer info op staging2.sallandcup.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.