tim bolink pakt winst op diepe hel holterbergloop

De winst op de Halve Marathon ging naar Wouter Jansen (01:14:06) en Ydwine van der Veen (01:28:28). De Rabobank Bedrijvenloop werd op de Hemink 10 km gewonnen door niemand minder dan het team van Hemink zelf. De deelnemers gingen van start in Holten en finishten in Nijverdal.

De zaterdag ervoor vond de eerste editie van de Night Run plaats. De deelnemers liepen een afstand van 6 km in het donker. “Met duizend deelnemers voor de eerste keer, was dat echt meer dan een succes”, volgens voorzitter Hans Stokvis.

Nick Marsman kwam als eerste man over de finish met 19.03 minuten en Yvonne Meijer als eerste vrouw met 21:59 minuten. De binnenkomst op het Henri Dunantplein in Nijverdal was een spektakel met vuurspuwers, vuurjongleurs, DJ, Co2 kanonnen en veel confetti.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.