three billboards bij filmhuisraalte

Mildred Hayes worstelt met haar verdriet en is gefrustreerd omdat het politieonderzoek geen vooruitgang boekt. Om die reden huurt ze drie grote aanplakborden met daarop de teksten ‘Verkracht terwijl stervende, En nog steeds geen arrestaties, Hoe komt dat, sheriff Willoughby?’. De lokale bevolking stoort zich aan de aanplakborden. Ze vinden de opschriften aanstootgevend. Bijgevolg worden Mildred en haar zoon Robbie lastiggevallen en bedreigd.

Aanvang van de film is om 20.00 uur. Losse kaarten (à 6 euro) zijn verkrijgbaar bij de Parabool; reserveren via filmhuisraalte@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.