theatervoorstellingen over omgaan met psychische kwetsbaarheid

De voorstelling is op maandag 5 november te zien in het HOFtheater; op maandag 12 november in Bij Ne9en in Heino en op maandag 19 november bij Brasserie Dertien in Heeten.

De muzikale theatervoorstelling is gebaseerd op waargebeurde verhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het is een ontroerend, humorvol en oprecht theateronderzoek naar de dunne scheidslijn tussen normaal en gek. Wat zorgt ervoor dat de ene persoon wel aan de goede kant blijft en wie bepaalt wat de goede kant eigenlijk is? Door de voorstellingen moeten mensen zich meer bewust worden van de achtergronden en beleving van mensen met een GGZ-achtergrond of onbegrepen gedrag. Dit kan bijvoorbeeld een depressie, een angststoornis of een andere psychische kwetsbaarheid zijn. De voorstelling kon in andere plaatsen op enthousiast publiek rekenen.

Alle voorstellingen starten om 19.30. De inloop is vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan via staging2.raalte.nl/aanmelden-theater

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.