succesvol jan de haan handbaltoernooi in raalte

Het programma startte vrijdagavond. E-teams van Kwiek, SDOL, Voorwaarts en Dalfsen traden tegen elkaar in het strijdperk. Dalfsen ging uiteindelijk met de winst aan de haal. Dit jaar kregen alle deelnemende E-speelsters een medaillon met het opschrift: ‘Je bent een Topper’.

Een uurtje later startte ook het programma voor de B-jeugd. Opnieuw speelden teams van Kwiek, SDOL, Voorwaarts en Dalfsen tegen elkaar. Opnieuw ging Dalfsen met de winst aan de haal.

Bij de D-jeugd namen Quintus en SEW (Nibbixwoud, Noord Holland) het in de finale tegen elkaar op, SEW (foto) werd de winnaar. Bij de C-teams kwam Kwiek in de finale uit tegen SEW C1. Na een spannende wedstrijd trok SEW aan het langste eind.

Bij de tweede klasse voor de B-jeugd (een hogere klasse dan de eerste) werd de finale gespeeld tussen Quintus- SEW, met Quintus als winnaar. Bij de A1-jeugd ging het in de finale tussen Kwiek en Quintus; uiteindelijk wisten de laatsten het toernooi op hun naam te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.