Home / archiefcentraal / succesvol jan de haan handbaltoernooi in raalte

succesvol jan de haan handbaltoernooi in raalte

Het programma startte vrijdagavond. E-teams van Kwiek, SDOL, Voorwaarts en Dalfsen traden tegen elkaar in het strijdperk. Dalfsen ging uiteindelijk met de winst aan de haal. Dit jaar kregen alle deelnemende E-speelsters een medaillon met het opschrift: ‘Je bent een Topper’.

Een uurtje later startte ook het programma voor de B-jeugd. Opnieuw speelden teams van Kwiek, SDOL, Voorwaarts en Dalfsen tegen elkaar. Opnieuw ging Dalfsen met de winst aan de haal.

Bij de D-jeugd namen Quintus en SEW (Nibbixwoud, Noord Holland) het in de finale tegen elkaar op, SEW (foto) werd de winnaar. Bij de C-teams kwam Kwiek in de finale uit tegen SEW C1. Na een spannende wedstrijd trok SEW aan het langste eind.

Bij de tweede klasse voor de B-jeugd (een hogere klasse dan de eerste) werd de finale gespeeld tussen Quintus- SEW, met Quintus als winnaar. Bij de A1-jeugd ging het in de finale tussen Kwiek en Quintus; uiteindelijk wisten de laatsten het toernooi op hun naam te zetten.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.