Home / archiefcentraal / stoppelcross met veel pks en vermaak

stoppelcross met veel pks en vermaak

Het startschot staat gepland om 12.00 uur en de laatste klasse start rond 15.50 uur. Na afloop is er muziek in de tent met de band Kneiters en een DJ. Deze band zal er een waar feest van weten te maken. De prijsuitreiking staat gepland om 18.00 uur.

Een grote groep vrijwilligers zorgt ervoor dat alles deze middag voorspoedig verloopt. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, er zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar in de tent. Tevens is er een snackwagen aanwezig op het terrein en ook is er een springkussen waar de kinderen zich op kunnen vermaken.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.