start nieuwe ronde boer in ontwikkeling

De eerste avond is toegankelijk voor iedereen. Dus ook als je nog niet zeker weet of je mee wilt doen aan de cursus, ben je welkom. Annemarie Noordman vertelt die avond haar verhaal. Ze is ambassadeur van de Land en Tuinbouw in Overijssel.

De avond is bij Landstede aan de Zwolsestraat 63a in Raalte en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00). Deze avond is gratis. Opgeven kan via boerinontwikkeling@gmail.com.

Boer-in-ontwikkeling is een twee jarige cursus met vier modules van elk vijf avonden. Dit jaar staan de modules vee-management en financiën op het programma; volgend jaar de modules melkwinning en graslandbeheer. De cursusavond is één keer in de twee weken op dinsdagavond. Na het afronden van deze cursus ontvangen de cursisten een mbo+ certificaat.

Voor meer informatie zie staging2.boerinontwikkeling.nl of staging2.facebook.com/aerescursus/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.