Home / archiefcentraal / staande ovatie voor orkest over de ijssel

staande ovatie voor orkest over de ijssel

Het orkest kreeg deze avond versterking van Edward Reekers en Cindy Oudshoorn. Reekers, eerder lid van Kayak, zong ‘Ruthless Queen’ van zijn voormalige band. Daarnaast waren er ook enkel lokale/regionale solisten: Anne Gerrits, Thomas Bril, Wies Jansen Holleboom en Rumor has it.

Joyce Groen, dochter van dirigent/oprichter Hans Groen stapte als verrassing onaangekondigd het podium om ‘Nothing else matters’ van Metallica te zingen. “Het was weer gaaf”, stelt Hans dan ook na afloop. Met een grijns die waarschijnlijk dagenlang niet van zijn gezicht te branden is.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.