sportclub lemele op zn best tegen dieze west

Tekst: Willem Lampe

Een blok van vijf verdedigers en drie middenvelders moesten de aanvalsgolven van de blauwvingers onschadelijk maken. “En dat lukte prima”, volgens de opgetogen oefenmeester van Sc Lemele. “Ze liepen keer op keer de fuik in en onze keeper is nauwelijks in problemen geweest. We stonden compact en gaven vrijwel niets weg. Vanuit de omschakeling waren wij veel gevaarlijker.”Nu brak Lemele er niet zo vaak uit, maar na bijna een half uurtje spelen was Remon Kleinlugtenbeld de gevierde man. “Hij en Gerben Mooibroek waren onze vooruitgeschoven posten en dat hebben ze prima ingevuld.” Nu is en blijft 0-1 een krappe marge, maar Dieze West slaagde er niet in een bres te slaan in de hechte verdedigingsmuur. De klok tikte gestaag voort en de blijdschap van Pluim nam ongekende vormen aan, nadat pal voor tijd alweer Kleinlugtenbeld elke vorm van onzekerheid wegnam. Een mooie opsteker voor Pluim en zijn volgelingen, met de topper tegen HTC in het vooruitzicht.

Stand 4D: HTC 6-16, DKB 5-12, Kampen 5-11, Dieze West 6-9, Daarlerveen 6-8, Lemele 4-7 (9-5), Wilsum 4-7 (5-6), ’s Heerenbroek 6-7, Wijthmen 5-6, Bruchterveld 3-5, Wijthmen 4-5, SVV ’56 6-4, MVV ’69 6-1 en Daarle 6-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.