Home / archiefcentraal / speelgoedbeurs in holten

speelgoedbeurs in holten

De speelgoedbeurs zal worden gehouden op zaterdag 3 november van 10.00 tot 12.00 uur. De inbreng van speelgoed is op vrijdag 2 november tussen 16.00 en 19.00 uur, eveneens in het Kulturhus. In principe komt al het speelgoed hiervoor in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Knuffels worden NIET geaccepteerd. Ook kinderfietsen t/m 20 inch en kinderjassen kunnen worden ingebracht.

Voor de mensen die graag speelgoed willen inbrengen voor de speelgoedbeurs, vraagt de organisatie of zij zich vooraf zouden willen aanmelden via speelgoedbeursholten@gmail.com. Inbrengers ontvangen daar een lijst om in te vullen, en een klantnummer en instructies, zodat tijdens de inbreng de wachttijd wat korter wordt.

70% van de opbrengst van het verkochte speelgoed is voor de inbrenger zelf, en 30% van de opbrengst gaat naar het jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn. Het speelgoed wat niet wordt opgehaald wordt geschonken aan een goed doel.

Meer informatie over onder andere opbrengstpercentages en dergelijke is te vinden op www.viaviewelzijn.nl, onder het kopje jeugd + jongeren.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.