Home / archiefcentraal / soepcafe in halloweensfeer

soepcafe in halloweensfeer

Kom luisteren naar wat de eigenlijke oorsprong van het Halloweenfeest is en wat de pompoenen met Halloween te maken hebben. Kinderen mogen Halloween-verkleed komen. Er is voor de kinderen een prachtige Halloween-kleurplaat die tussen de gerechten gekleurd kan worden. Daar valt ook nog een prijsje mee te winnen.
Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met Het Noaberhuus. Van overgebleven producten van De Plus, die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden, maar nog prima eetbaar zijn, wordt een heerlijk maaltijd gemaakt van soep, salade en nagerecht.
Ook deze keer vindt het Soepcafé plaats op de vaste locatie op de Hendrik Droststraat 47 (het pand van de tweede hands winkel). Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.