sociale woningbouw in de gemeente raalte voor groenlinks prioriteit

GroenLinks wil zo spoedig mogelijk met de fractie van de VVD om tafel om afspraken te maken over uitbreiding van het aantal woningen dat nodig is in de Sociale Woningbouw sector.

GroenLinks ziet vooral een probleem in scheefwoners bij de doorstroming in de sociale woningbouw.
Voor GroenLinks aanleiding om met de fractie van de VVD te overleggen hoeveel woningen er extra nodig zijn in de Sociale Woningbouw en hoe de beide fracties daar de schouders onder kunnen zetten. ‘Het type woning waar behoefte aan is blijft voor GroenLinks wel belangrijk’, zegt fractie voorzitter Ralph Mulders. ‘Voorrang voor inwoners met een kat’ snappen we nog niet helemaal, maar als dat een aanpassing van het type woning vraagt dan staat GroenLinks graag open voor de argumenten. Sociale woningbouw is voor GroenLinks een belangrijk onderwerp bij het samenstellen van de begroting van 2019.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.