sint zet voet aan wal in nijverdal

Op 17 november is er een vrolijk en gezellig feestprogramma in Nijverdal. Na zijn aankomst, zo rond 13.30, vertrekt hij per koets naar het centrum van Nijverdal. Hij komt langs de Koersendijk, Oranjestraat, F35, De Joncheerlelaan, Grotestraat en de Keizerserf. Hierna loopt hij het podium op op het Henri Dunantplein. Daar wordt hij rond 15.30 verwacht. De Sint wordt welkom geheten door burgemeester Anneke Raven.

Na dit ontvangst zullen Sint Nicolaas en zijn Pieten zich tussen de kinderen begeven. Na afloop zoeken zij de rust op in het Huis van Sint, dat speciaal voor deze gelegenheid is opgebouwd. Vanaf 21 november t/m 28 november kunnen kinderen op de woensdag- en zaterdagmiddagen (14.00 tot 16.00) langskomen in het Huis van Sint in het voormalige C&A-pand op het Henri Dunantplein.

Musical
‘Brieven van Sinterklaas’ is de naam van de musical die op zaterdag 1 december om 11.00 en om 14.00 wordt opgevoerd in het ZINiN Theater. De toegangskaartjes zijn te bestellen via het ZINiN Theater en bij de VVV Nijverdal. De kaartjes kosten 6,50 per persoon. Na afloop is het feest in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.