schrijf mee over energie in het verkiezingsprogramma van overijssel

Zo’n duizend mensen reageerden sinds vorige week op de vraag wat er beter kan in het verkeer in Overijssel. Het thema werd afgesloten met een vraag- en antwoordgesprek met Statenleden Hans Nooter van de Partij van de Arbeid en Gert Brommer van de VVD. Zij gingen in op vragen en suggesties van Overijsselaars over het thema verkeer.

Energie
Deze week staat het thema (groene) energie centraal. Duurzaamheid, het is een term die we steeds vaker tegenkomen in ons dagelijks leven. Steeds meer zaken moeten duurzaam. Bij alle keuzes die we maken, spelen de gevolgen van die keuzes voor het klimaat een steeds belangrijkere rol. Ook in Overijssel. Want hoe gaan we bijvoorbeeld om met gaswinning in onze provincie? Wat is belangrijker, economie of klimaat? Wat doen we met asbestdaken? En de milieudoelstellingen van de provincie, zijn die wel haalbaar? Allemaal vragen waar de politiek in het provinciehuis in Overijssel ook mee worstelt. Help ze een handje en schrijf mee aan ‘Hét verkiezingsprogramma van Overijssel’. Het woord is opnieuw aan jou!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.