samen actief dag in tijenraan

Tijdens de Samen Actief Dag konden de bezoekers de gezondheidsmarkt bezoeken, waar zo’n 25 Raalter sport-, cultuur- en gezondheidsorganisaties zich presenteerden. Daarnaast werd er actief deelgenomen aan verschillende workshops, waaronder bootcamp, badminton, dans, yoga, creatief schrijven, abstract tekenen en bridge. Er was ook een diëtist aanwezig, konden verschillende demonstratietrainingen bezocht worden en kon het nieuwe sportcentrum bezichtigd worden. 

De Samen Actief Dag werd georganiseerd door WijZ Welzijn Raalte en Sportbedrijf Raalte, met als doel iedereen kennis te laten maken met een breed activiteitenaanbod in de gemeente Raalte. Meer informatie over de deelnemende organisaties is te vinden op staging2.samenactiefraalte.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.