Home / archiefcentraal / samen actief dag in tijenraan

samen actief dag in tijenraan

Tijdens de Samen Actief Dag konden de bezoekers de gezondheidsmarkt bezoeken, waar zo’n 25 Raalter sport-, cultuur- en gezondheidsorganisaties zich presenteerden. Daarnaast werd er actief deelgenomen aan verschillende workshops, waaronder bootcamp, badminton, dans, yoga, creatief schrijven, abstract tekenen en bridge. Er was ook een diëtist aanwezig, konden verschillende demonstratietrainingen bezocht worden en kon het nieuwe sportcentrum bezichtigd worden. 

De Samen Actief Dag werd georganiseerd door WijZ Welzijn Raalte en Sportbedrijf Raalte, met als doel iedereen kennis te laten maken met een breed activiteitenaanbod in de gemeente Raalte. Meer informatie over de deelnemende organisaties is te vinden op www.samenactiefraalte.nl

 

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.