Home / archiefcentraal / sallandse rockband bokkers brengt dialectrock naar hedon

sallandse rockband bokkers brengt dialectrock naar hedon

De expliciete teksten in Sallands dialect op het laatste album ‘Schorem uut de schiettente’ bleven niet onbesproken. Een Wapenveldse dominee riep in november zijn schapen op vooral niet naar deze goddeloze band te gaan. “’t bunt boefjes, maar aardige boefjes”, mijmert Rikie, festivaldirectrice van de Zwarte Cross.

Het afgelopen jaar was de band de hoogste Nederlandse nieuwe binnenkomer in de Top 2000 van Radio 2. Met hun hertaling van Catch & Release (Iederene hef een rede) kwamen ze binnen op plek 1674 en speelden ze tevens in het Glazen Huis in Breda. De kaartverkoop voor het optreden van Bökkers is inmiddels van start gegaan.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.