sallandse kinderen maken kennis met technologie en wetenschap

Op vrijdag 13 oktober van 18.00-21.00 uur en zondag 15 oktober van 11.00-16.00 uur zetten de volgende bedrijven uit Raalte en Heeten hun deuren open: Nijland Cycling; Boerhof Projectinrichters; Loohuis Installatietechnieken; Disselhorst Totaal Installateur en Disselhorst Green; Melkveebedrijf Stroek en Kruitbos; Bouwbedrijf BKH; Mint interieur en Bepacom.

Het thema voor 2018 is: Techniek is overal. Alle leerlingen zijn uitgedaagd om weer werkstukjes te maken. Deze worden tentoongesteld bij Boerhof Projectinrichters in Heeten en beoordeeld door een vakkundige jury. De mooiste en meest vindingrijke werkstukjes worden beloond met een prijs. De leerlingen kunnen tijdens de Techniekdagen bij Boerhof zien of ze een prijs hebben gewonnen.

De techniekdagen worden op vrijdag 12 oktober officieel geopend bij alle deelnemende bedrijven. De jeugdburgemeester van Raalte speelt hierbij de hoofdrol. Basisschoolleerlingen uit groep 6 tot en met 8 en de eerste- en tweedejaars leerlingen van het voortgezet onderwijs uit Salland hebben hiervoor een speciale uitnodiging ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.