Home / archiefcentraal / roepende uilen in het donker op de sprengenberg

roepende uilen in het donker op de sprengenberg

Dankzij de vele oude bomen wonen er bosuilen op Erve de Pas. Zij gaan jagen als het donker wordt en vliegen geruisloos door het bos. Hun roep is onmiskenbaar. Een mannetjesuil laat graag horen dat hij de baas is en wil weten of zijn vrouwtje in de buurt is. Zij reageert met haar eigen geluid.

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom van te voren je ticket. Deze wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Deelnemers wordt geadviseerd om stevige schoenen te dragen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.