Home / archiefcentraal / riny holterman en kim fidder clubkampioenen paardensportvereniging heino

riny holterman en kim fidder clubkampioenen paardensportvereniging heino

Riny Holterman won met haar paard Annemoon. Zij reed een knappe dressuurproef, waar zaterdag niemand anders aan kon tippen. Riny won onder andere een dressuur clinic bij Ingeborg Klooster dressage in Mariënheem. Bij de pony’s was de titelstrijd erg spannend. De winst werd bepaald na het rijden van drie onderdelen: Dressuur, springen en de cross country. Het was een nek-aan-nekrace, waarbij het clubkampioenschap naar Kim Fidder ging, waarmee ze onder andere en clinic bij Pim Mulder Sporthorses won.

Het reservekampioenschap was voor Daniek Mulder. De paardensportvereniging dankt al haar sponsoren voor de steun. Wie een keer wil komen kijken bij deze gezellige club is op dinsdagavond (pony’s) of woensdagavond (paarden) van harte welkom bij de Berkenbak, met de inrit aan de Berkendijk 6, in Heino.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.