Home / archiefcentraal / ribw overijssel in zwaar weer

ribw overijssel in zwaar weer

In het voorgenomen besluit staat dat het activiteitencentrum Steenwijk, activiteitencentrum Kampen, Werkstation de Werkelaar in Zwolle en het Noaberhuus in Dalfsen de deuren sluiten per 1 januari 2019. De Ondernemingsraad en Centrale Cliëntenraad gaan binnenkort advies geven over de voornemens. Aan de hand daarvan wordt een definitief besluit genomen. De deelnemers van de sluitende locaties krijgen een vervangende werkplek. Het arbeidstrainingscentrum Salland in Raalte, Team Leren Werken Zwolle, Deventer Werken en Stuwdijk Hardenberg maken een doorstart. 

Lees ook

Aanmelding voor Overijsselse Vrijwilligersprijs geopend

RAALTE – Ook dit jaar wil het Vrijwilligerspunt Raalte vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.