pubquiz voor heinose jeugd in dorpshuus

JoHei bestaat uit een groep dertigers die onder de vlag van het Dorpshuus graag wat wil betekenen voor de Heinose jeugd. De eerste activiteit is een pubquiz gepresenteerd door Johnny Nijenhuis. In teams van maximaal vijf personen binden de teams de strijd met elkaar aan. De quiz is bestemd voor jongeren van de laatste twee klassen van de basisschool en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs, dus de leeftijdsgroep van 10-14 jaar. Deelname is gratis. De quiz duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Aanmelden kan via jongheino@gmail.com (met vermelding van teamnaam en het aantal deelnemers). Het aantal startplekken is beperkt en vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.