premiere hollenboer in het hoftheater

In het avondvullend cabaretprogramma ‘Geile vla’ neemt Höllenboer het publiek mee op reis over de onbetreden paden van fantasie naar onvermoede horizonten en vergezichten.En dat alles in smeuïg Sallands dialect. Het een en ander wordt nog eens extra ondersteunt met prikkelende plaatjes en uitgekiende doorkijkjes zodat aanwezigen, na afloop van deze opwindende voorstelling, met recht zult verlangen naar een bord vol geile vla. Met een toefje slagroom, natuurlijk.

Wachtlijst
De voorstelling op 27 oktober is uitverkocht, maar mensen kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen via staging2.HOFtheater. Indien er een plaats vrij komt, wordt er contact opgenomen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.