pieter konijn en the death of stalin in het holstohus

Pieter Konijn is gebaseerd op de boekjes van Beatrix Potter. Deze live-action animatiefilm is geschikt voor de hele familie (vanaf 6 jaar). De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. De entree bedraagt 3 euro. De film is ondertiteld.

The Death of Stalin wordt ingeleid door Volkskrant-recensent Kevin Toma. Deze satirische Amerikaanse film laat haar publiek lachen over de machtsstrijd die ontstaat nadat de gevreesde dictator van de Sovjet-Unie plotseling overlijdt. Plaatsvervanger Malenkov is een doetje. De baas van de geheime dienst Beria is een wellustige maniak en Chroestsjov is een huichelachtige egotripper. Op satirische wijze worden de hoge heren van stalinistisch Rusland één voor één van hun sokkel getrokken en ontmaskerd als sluwe mannetjes met dubbele motieven.

De entree bedraagt 7,50 euro (leden 5,50 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.