oude tijden herleven in het hoftheater

Foto: Bram Jonker

Arie & Silvester | Wie?! ( Try – out)
De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show getiteld ‘Wie?!’ spelen Arie en Silvester nog eenmaal samen. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en met veel passie op het podium gebracht! De twee heren gaan als vanouds te keer.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Arie & Silvester op vrijdag 12 oktober, 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00 per stuk.

Nederpop All Stars ( Try–out)
Een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal tijdens de voorstelling ‘Nederpop All Start’ (try out). De band met speciale gasten waaronder Nol Havens (VOF de Kunst) en Erik Mesie (Toontje Lager) neemt je mee op een muzikale reis langs legendarische Nederpopklassiekers en recentere Nederlandstalige hits. Denk aan Nederpop pareltjes als België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me / Vivre en De Bom. Met de Nederpop All Stars voelt het alsof de jaren van Toontje Lager, VOF de Kunst, Doe Maar, Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Liesbeth List nooit zijn weg geweest.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het concert op zaterdag 13 oktober, 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 26,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.