orkest over de ijssel en walvisjong in hoftheater

Het Orkest over de IJssel is een nieuw 40-koppig, semiprofessioneel orkest met een gevarieerd programma. Van rocknummers uit de seventies tot hedendaagse pop, alles behalve klassiek. Het orkest staat onder leiding van Raaltenaar Hans Groen. Optredens van bekende en lokale gastartiesten maken de show compleet.

Cindy Oudshoorn en Edward Reekers vormden tot 2015 het vocale front van de symfonische rockband Kayak. Daarna zijn zij de theaters ingegaan met projecten zoals Symfo Classics en Songs4two. Dit keer zijn ze echter de solisten van Orkest over de IJssel. Aanvang is om 20.15 uur. Tickets kosten 22,50 euro. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Walvisjong
Woensdagmiddag 10 oktober vindt de jeugdvoorstelling ‘Walvisjong’ plaats in het HOFtheater. Deze voorstelling is gebaseerd op het boek ‘De kleine walvis’ van Benji Davis. Walvisjong is een muzikale beeldende voorstelling over de wonderlijke verbintenis tussen een meisje en een walvis. Ze vinden elkaar in bijna het enige dat mensen én walvissen kunnen: zingen… Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten kosten 8.50 euro.

Van de voorstelling van Roué Verveer op donderdag 4 oktober heeft het WvS vorige week al een ruime aankondiging geplaatst. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 23 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.