Home / archiefcentraal / opstartorkest wbb start nieuw seizoen

opstartorkest wbb start nieuw seizoen

Het opstartorkest WBB wordt georganiseerd door Showkorps Amicitia en de Wijhese Harmonie. Het orkest is niet alleen voor kinderen die al eerder in een Leerorkest speelden, ook kinderen die willen beginnen met een instrument of gewoon eens een tijdje willen bekijken of het bespelen van een instrument wat voor hen is, zijn van harte welkom.

Kinderen kunnen les krijgen op dwarsfluit, gitaar, slagwerk, trompet/bugel, saxofoon, bariton, viool, cello, klarinet of schuiftrombone. De (wekelijkse) lessen worden in groepsverband gegeven in Wijhe en de Boerhaar en afgewisseld met orkestrepetities. De lessen en orkestrepetities zijn veelal op de maandag of dinsdag, afhankelijk van het instrument dat gekozen wordt. Kinderen krijgen een instrument mee naar huis, zodat thuis geoefend kan worden.

De kosten bedragen 5 euro per les. De lesperiode duurt twaalf weken. Voor meer informatie mail naar voorzitter@showkorpsamicitia.nl

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.