opstartorkest wbb start nieuw seizoen

Het opstartorkest WBB wordt georganiseerd door Showkorps Amicitia en de Wijhese Harmonie. Het orkest is niet alleen voor kinderen die al eerder in een Leerorkest speelden, ook kinderen die willen beginnen met een instrument of gewoon eens een tijdje willen bekijken of het bespelen van een instrument wat voor hen is, zijn van harte welkom.

Kinderen kunnen les krijgen op dwarsfluit, gitaar, slagwerk, trompet/bugel, saxofoon, bariton, viool, cello, klarinet of schuiftrombone. De (wekelijkse) lessen worden in groepsverband gegeven in Wijhe en de Boerhaar en afgewisseld met orkestrepetities. De lessen en orkestrepetities zijn veelal op de maandag of dinsdag, afhankelijk van het instrument dat gekozen wordt. Kinderen krijgen een instrument mee naar huis, zodat thuis geoefend kan worden.

De kosten bedragen 5 euro per les. De lesperiode duurt twaalf weken. Voor meer informatie mail naar voorzitter@showkorpsamicitia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.