open tafel bij zaal kappers

De maandelijkse open tafel wordt doorgaans bezocht door ruim 20 personen en er is altijd plaats voor nieuwe gasten. Zowel echtparen als alleenstaanden en ook mensen uit de omgeving van Hoonhorst zijn van harte welkom.  

Samen eten is altijd gezellig. Juist bij gezamenlijk gebruik van een maaltijd komen gesprekken op gang en dit geeft doorgaans een leuke onderbreking van de zondagen. Wie mee wil eten is vanaf 13.00 uur welkom bij zaal Kappers in Hoonhorst. Doorgaans gaan de bezoekers rond 14.30 uur weer naar huis.

De maaltijd kost 10 euro, exclusief consumptie. Aanmelden kan tot vrijdagmiddag 9 november bij mevrouw M. Melenhorst via 0529-401793.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.