olster harmonie en iesselzotten houden oud ijzeractie

Op zaterdag 20 oktober trekken vrijwilligers van beide verenigingen vanaf 09:00 uur door de straten van Olst om oud-ijzer en metalen op te halen. Tot ongeveer 11:00 uur zijn zij eveneens aanwezig op het Kerkplein om ook daar oud-ijzer in ontvangst te nemen. Wie buitenaf woont of hulp nodig heeft kan vooraf bellen met 06-11120080, het gezamenlijke nummer hiervoor van de verenigingen.

Voor beide verenigingen komen de opbrengsten ten goede aan de jeugd. De Iesselzotten sparen voor nieuwe kleding voor de jeugd en voor de Olster Harmonie is de opbrengst voor het betaalbaar houden van de muziekopleiding. Overigens is het iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur mogelijk om bij DéGé transport aan de Meente oud papier én oud ijzer te deponeren in de containers van de Olster Harmonie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.