nieuw seizoen podium heino van start met peter faber

In het nieuwe seizoen maken daarnaast nog elf andere artiesten/acts hun opwachting: cabaretiers Marjolijn van Kooten en Helligen Hendrik staan reeds voor een uitverkochte zaal en ook de voorstellingen van Marian Mudder en Cameretten gaan richting wachtlijst. Voor de muzikale voorstellingen van Eric Milton, Blue Dew, Merain en de Fiere Vrouwen zijn nog wel kaarten beschikbaar, evenals voor de familievoorstelling van Nijntje.

Het theater heeft in de zomer een kleine facelift ondergaan. Twee vaste wanden tussen de foyer en zaal zijn vervangen door een schuifwand zodat er ruimtelijk meer mogelijkheden zijn. In de zaal worden losse tribunes geplaatst zodat de achterste rijen een beter zicht krijgen op het toneel. Op de bovenverdieping is een ruimte gecreëerd zodat artiesten een eigen aparte kleedkamer hebben. In samenwerking met de Stichting Life Music Heino worden het komend najaar ook nog de podiumverlichting en elektrische installaties aangepast.

De voorstelling van Peter Faber begint om 20.30 uur (kaarten 14 euro); die van Theater Gnaffel om 15.00 uur (7 euro). Tickets voor de voorstellingen kunnen online gekocht worden op staging2.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.