Home / archiefcentraal / najaarsfietstocht vanuit middel

najaarsfietstocht vanuit middel

Teruggekomen in het Buurthuis kan men aanschuiven voor een maaltijd bestaande uit roggebrood met spek, snert of beenham en belegde broodjes. Opgave (voor vrijdag 19 oktober) is mogelijk via e-mail Erika67@hetnet.nl of op tel. 0570-563702 of 06-57051445. De deelnamekosten bedragen 10 euro. Bij opgave graag de gewenste vertrektijd, het aantal personen en eventuele dieetwensen vermelden. Ook is het mogelijk om extra snert of beenham mee te nemen naar huis. Vermeld dat dan wel bij de opgave. Ook bestaat er nog een beperkte mogelijkheid om deel te nemen aan de evaluatieavond op zaterdag 24 november (met een stamppotten buffet).

 

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.