najaarsfietstocht vanuit middel

Teruggekomen in het Buurthuis kan men aanschuiven voor een maaltijd bestaande uit roggebrood met spek, snert of beenham en belegde broodjes. Opgave (voor vrijdag 19 oktober) is mogelijk via e-mail Erika67@hetnet.nl of op tel. 0570-563702 of 06-57051445. De deelnamekosten bedragen 10 euro. Bij opgave graag de gewenste vertrektijd, het aantal personen en eventuele dieetwensen vermelden. Ook is het mogelijk om extra snert of beenham mee te nemen naar huis. Vermeld dat dan wel bij de opgave. Ook bestaat er nog een beperkte mogelijkheid om deel te nemen aan de evaluatieavond op zaterdag 24 november (met een stamppotten buffet).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.