Home / archiefcentraal / n348 tussen ommen en raalte na zes weken weer open

n348 tussen ommen en raalte na zes weken weer open

De werkzaamheden aan de N348 zijn nog niet gereed. De komende periode worden de nieuwe tunnels afgebouwd en de werkzaamheden langs de weg afgerond. Eind oktober volgt nog een weekendafsluiting waarbij de nieuwe aansluiting bij Lemelerveld Zuid wordt voorzien van een definitieve asfaltlaag.

De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog teveel ongelukken gebeuren. De gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werken samen met de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten. Meer informatie over de maatregelen aan de N348 is te lezen op www.overijssel.nl/n34 

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.