n348 tussen luttenberg en lemelerveld twee weekenden afgesloten

Tijdens deze weekenden worden de in- en uitvoegstroken bij restaurant de Lantaren verbreed en worden er nieuwe lagen asfalt aangebracht op dit deel van de N348. Daarnaast wordt de nieuwe markering aangebracht en worden de bermen voorzien van grasbetonsteen.

Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en vice versa is niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Meer informatie over deze routes en de werkzaamheden aan de N348 is te vinden op staging2.overijssel.nl/n348.

De aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld Zuid zijn wel beschikbaar en Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Ommen. De aangrenzende parallelwegen van het betreffende wegvak zijn ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners aan deze parallelwegen kunnen wel bij hun woning komen en Restaurant de Lantaren is bereikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.