Home / archiefcentraal / modeshow in wereldwinkel heino

modeshow in wereldwinkel heino

Medewerkers van de wereldwinkel showen die avond de duurzame Fairtrade en ecologische kleding uit de collectie van Sari; een reis langs de verschillende landen en producenten. Aanvang is om 19.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur.

De entree is gratis (inclusief een consumptie). Verder is het extra feest in de winkel omdat de gemeente Raalte per 1 november Fairtrade gemeente wordt. Dit wordt op zaterdag 3 november gevierd met extra kortingen, een verloting en proeverijen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.