mkb onderzoek raalte sluit over twee weken

De gemeente en ondernemersverenigingen hopen dat zoveel mogelijk ondernemers met het invullen van de onderzoeksenquête willen aangeven wat zij van het ondernemersklimaat vinden. Door open te zijn naar elkaar toe over de successen en verbeterpunten willen ze het ondernemersklimaat naar een hoger niveau tillen.

De afgelopen anderhalf jaar zijn er flink wat initiatieven geweest om het ondernemersklimaat in de gemeente Raalte te bevorderen. Maar hebben deze initiatieven ook het bedoelde effect gehad? Bijvoorbeeld de versoepelde regelgeving rondom het verstrekken van bouwvergunningen, waarmee Raalte binnenkort gaat starten. En heeft het intensievere contact tussen de gemeente en de ondernemersverenigingen voldoende opgeleverd? Zijn ondernemers tevreden over de totstandkoming van een bedrijvenregister waarop ze zich kunnen presenteren aan de gemeente?
Het onderzoek moet antwoord geven op deze en andere vragen. Ondernemers die nog niet hebben deelgenomen aan het onderzoek, worden dan ook uitgenodigd dit alsnog te doen.
Het MKB-onderzoek in te vullen op de website staging2.mkb.nl/vragenlijst-mkb-vriendelijkste-gemeente-raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.