lourdesviering in de pauluskerk in raalte

Eind april dit jaar ging een flinke groep pelgrims (jong en oud) uit de parochie H. Kruis mee naar Lourdes. Deze driejaarlijkse traditie vanuit het Aartsbisdom, is voor de 1350 bedevaartgangers onvergetelijk geweest. Samen onderweg, met ieder zijn eigen reden om troost bij Maria te zoeken. 

Aansluitend op de communie is er op 13 oktober een korte Mariale Lichtprocessie, waarbij kaarsjes worden opgestoken en enkele bekende Marialiederen klinken. Pastoor Ronald Cornelissen zal voorgaan. Sinds 2009 was hij vier keer de hoofdaalmoezenier van de Aartsdiocesane bedevaarten. Diaken Marc Brinkhuis, voorzitter Pastoraat van de VNB, zal hem assisteren in de viering. Het Gemengd Koor van de locatie H. Paulus ondersteunt de zang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.