lied over heino tijdens de achtste editie open muziekestafette

Vrijdagmiddag om 13.00 uur is de opening van de achtste Open Muziekestafette Heino in de Nicolaaskerk. Een bijzondere opening, want de Heinose troubadour Rob Krot opent met een toepasselijk lied over Heino: In Heino zit Muziek. Het refrein van het lied over Heino zal via de beamer op de muren worden geprojecteerd, zodat het duidelijk te volgen is. Ook andere interacties met het publiek zullen via de beamer extra worden bekrachtigd. Diverse deelnemers hebben duidelijk een muzikale verrassing in petto.

Op vrijdag is er non-stop een muzikaal programma van 13.00 uur tot 22.30 uur.  Zaterdag klinken de eerste tonen van een aantal koperblazers uit Lemelerveld al om 9.00 uur, op de stoep voor de Nicolaaskerk, waarna het programma in de Nicolaas wordt voortgezet. Rond 22.30 uur wordt de muziekestafette afgesloten door de Muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino. De deelnemers aan dit mooie Muzikale Culturele spektakel komen uit de gehele regio tot ver daarbuiten.

Het gehele programma is te vinden op staging2.muziekestafette.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.