lidl boerderijdag bij groote wolthaar

De familie Groote Wolthaar heeft sinds 1987 een veehouderij met koeien, kalfjes en stieren. De boerderij is gecertificeerd met het 2 sterren Beter Leven Keurmerk. Van april tot november lopen de koeien en stieren samen met de kalfjes in de wei. Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe, waar en door wie producten worden gemaakt. Verspreid over het land nemen die dag negentien boerderijen deel aan de eerste editie van de Lidl Boerderijdag. “We zien dat steeds meer klanten geïnteresseerd zijn in de oorsprong van onze producten. En als Lidl zijn wij natuurlijk trots op de boeren en telers die zich elke dag inzetten voor onze producten. Daarom organiseren wij de Lidl Boerderijdag’’, aldus Sanne Bogaarts, manager duurzaamheid van Lidl Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.