lezing over natuurgeneeskunde in natuurlijk huus

Stepanida gaat in op vragen zoals: Wat is bewustzijn en hoe kunnen wij weer hernieuwd kennis maken met de natuur en ons zelfgenezend vermogen? En wat kan dit betekenen voor de nieuwetijdsgeneeskunde waarin plaats is voor de reguliere- en natuurgeneeskunde?

Stepanida’s loopbaan begon in de verpleging, daarna richtte ze zich op het maatschappelijk werk tot het moment waarop in haar persoonlijke leven chaos ontstond. “Dit heeft zo’n impact gehad op mijn leven dat het voor mij duidelijk werd dat natuurgeneeskunde het te bewandelen pad zou worden.”

De lezing duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Aanmelding via staging2.hetnatuurlijkhuus.nl. Entree op basis van donatie achteraf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.