Home / archiefcentraal / lezing over de wolf in buitencentrum de sallandse heuvelrug

lezing over de wolf in buitencentrum de sallandse heuvelrug

Roel Korbee volgt de terugkeer van de wolf in West Europa al langere tijd. Mede door zijn kennis en ervaring geeft hij regelmatig voor en namens Staatsbosbeheer, ook in de landelijke media, bericht en voorlichting over de wolf. Mede door de inspanningen van Roel is bevestigd dat het echt een wolf was die in het jaar 2016 een bezoekje aan Beuningen bij de Lutte bracht. Daarnaast doet hij in Zweden op persoonlijke titel ook onderzoek.

De deur gaat om 19.30 uur open en de lezing begint om 20.00 uur. De kosten voor deze avond zijn 7,50 euro inclusief een kop thee of koffie bij ontvangst. De lezing duurt ongeveer twee uur. U kunt zich opgeven via de website van Staatsbosbeheer. 

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.