lesselzotten olst viert jubileum

Voor carnavalisten is het getal elf een “heilig” getal, het is tenslotte het gekkengetal. Dus ook een periode van 11 jaar is een jubileum. 5x 11 jaar is dus reden voor een groot feest voor de Iesselzotten.

Het komende seizoen zal voor hen in het teken staan van dit jubileum. Komende zaterdag is de aftrap in Sporthal de Hooiberg. Vanwege het jubileumfeest start voor de Iesselzotten het seizoen extra vroeg met de prinsverkiezing komende zaterdag.

Om 19.00 uur houdt de vereniging haar receptie. Tijdens de receptie worden veel oud prinsen en oud leden verwacht, maar ook zusterverenigingen uit de gemeente en daarbuiten. Volgens de jubileumcommissie is iedereen die de Iesselzotten willen feliciteren van harte welkom op de receptie. Ook als men niet persoonlijk een uitnodiging heeft gekregen of geen lid van de vereniging is. “Honderden Olstenaren zijn lid geweest of hebben met ons carnaval gevierd door de jaren heen. Het was onmogelijk om iedereen persoonlijk uit te nodigen. Maar iedereen is van harte welkom!”, aldus de jubileumcommissie.

Om 21.00 uur gaat de receptie naadloos over in het jubileumfeest met de Prinsverkiezing. Om elf over elf neemt de 55e Prins der Iesselzotten, Frank de Afkieker, afscheid om plaats te maken voor de Prins of Prinses die de Iesselzotten door het jubileumseizoen zal leiden. André Smit, de Vorst (voorzitter) van de vereniging: “We verwachten op deze prinsverkiezing meer bezoek dan andere jaren, daarom zijn we uitgeweken naar de sporthal. In het Sportcafé zou het niet passen”.

DJ Wesley zal deze avond de muziek verzorgen. Feestzanger Marco ten Kate zal de feestvreugde verder verhogen met een optreden. De organisatie laat verder weten dat de toegang gratis is en dat er in de sporthal niet gepind kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.