leer een ander salland kennen in een middag

Gaat het in de cursus met name over het verleden en heden, tijdens deze Salland-middag is de focus juist gericht op de toekomst en identiteit van Salland. Drie nieuwe Sallanders vertellen over hun eerste ervaringen. Wat is hen opgevallen en wat vinden zij typisch Sallands? Er is aandacht voor het jongerenklooster van Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Daarnaast zijn er nieuwsflitsen uit Salland met onder andere Verslingerd aan Salland en Doorpakken Salland. Burgemeesters Ton Strien (Olst-Wijhe) en Martijn Dadema (Raalte) geven samen hun visie op de toekomst van Salland; het Sallandse landschap en de landbouw van morgen. Rick Huis in ’t Veld, boer, ontwerper en winnaar van Brood en Spelen, komt aan het woord. En de landelijk bekende schrijver/columnist ‘Eus Akyol’ (uit Deventer) vertelt over zijn beeld van de Sallandse identiteit. Natuurlijk is er Sallandse muziek van Muppet Stuff en wordt er gezorgd voor een Sallands drankje en hapje én natuurlijk de Sallandse gezelligheid. Iedereen is welkom, nieuwe Sallanders, maar ook inwoners die hier zijn geboren en getogen. De zaal gaat open om 13.00 uur. Het programma begint om 13.30 uur. De middag wordt vanaf 17.00 uur afgesloten met een nazit.
Kaarten (à 15 euro) bestellen is mogelijk via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.