krommeloop schiet toernooi in de treffer

Foto: SV De Treffer | Google Maps

Per avond strijden er maximaal zeven teams om een plek in de finale. Die vindt plaats op vrijdag 23 november. De belangstelling voor het toernooi groeit. In 2015 deden twaalf teams mee, vorig jaar dertig. Vriendengroepen, sportverenigingen, families, collega’s en of bedrijven zijn allemaal welkom om zich in te schrijven.

Elk team dient te bestaan uit vier personen: mannen, vrouwen of gemengd. Alle schutters schieten opgelegd, echter wanneer men uit de vrije hand wil schieten, is daartegen géén bezwaar. Er wordt gestreden om de Kromme Loop-trofee. Daarnaast zijn er voor de plaatsen 2 en 3 mooie bekers beschikbaar en krijgen de beste vrouwelijke en mannelijke schutter ook een bokaal.

De deelnamekosten bedragen 20 euro per team (te voldoen voor aanvang van de wedstrijden). De avonden beginnen telkens om 19.30 uur. Iedereen is welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen.

Voor meer informatie en/of inschrijving zie: staging2.svdetrefferheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.