koopzondag in centrum raalte

Op de Grote Markt komt een kinderplein. Bij de stand van ROJO events kunnen kinderen zich laten schminken en bij de vampier een lekkere suikerspin krijgen. Voor de kleintjes staat er nog een springkussen. Bij Vint-iets kunnen kinderen door een parcours op een bezem af te leggen een heksenvliegbrevet halen.

Vanaf vrijdagavond 17.00 uur tot zondag 16.00 uur is er bovendien een etalagespeurtocht uitgezet. In diverse winkeletalages in het centrum zijn letters verstopt. Al deze letters vormen samen een toverspreuk. Deze spreuk kunnen de kinderen op zondag 21 oktober inleveren op de Grote Markt en dan krijgen ze iets lekkers uit de heksenketel.

Onder alle ingeleverde toverspreuken worden bovendien ook twee kaartjes voor Heksendoorn bij Avonturenpark Hellendoorn verloot. Het deelnameformulier voor de etalagespeurtocht is te vinden op staging2.winkeleninraalte.nl. Afhalen bij Creashop Duymelot kan ook. De koopzondag duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.