Home / archiefcentraal / koopzondag in centrum raalte

koopzondag in centrum raalte

Op de Grote Markt komt een kinderplein. Bij de stand van ROJO events kunnen kinderen zich laten schminken en bij de vampier een lekkere suikerspin krijgen. Voor de kleintjes staat er nog een springkussen. Bij Vint-iets kunnen kinderen door een parcours op een bezem af te leggen een heksenvliegbrevet halen.

Vanaf vrijdagavond 17.00 uur tot zondag 16.00 uur is er bovendien een etalagespeurtocht uitgezet. In diverse winkeletalages in het centrum zijn letters verstopt. Al deze letters vormen samen een toverspreuk. Deze spreuk kunnen de kinderen op zondag 21 oktober inleveren op de Grote Markt en dan krijgen ze iets lekkers uit de heksenketel.

Onder alle ingeleverde toverspreuken worden bovendien ook twee kaartjes voor Heksendoorn bij Avonturenpark Hellendoorn verloot. Het deelnameformulier voor de etalagespeurtocht is te vinden op www.winkeleninraalte.nl. Afhalen bij Creashop Duymelot kan ook. De koopzondag duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.