julian van lohuizen pakt vijfde plek en medal of excellence tijdens euroskills

“Natuurlijk was ik het liefst op het podium beland”, zei Julian direct na de prijsuitreiking. “Daarvoor ben je hier. Maar de medaille voor excellent vakmanschap is ook een heel mooie beloning. Dat betekent dat je bij de Europese top hoort in je vak. Het was hartstikke mooi om mee te doen aan zo’n enorm evenement als EuroSkills.”

EuroSkills is het grootste beroepenevenement van Europa. Tien jaar na de eerste editie van Rotterdam streden in Boedapest meer dan 500 deelnemers uit 28 bij WorldSkills Europe aangesloten landen in 37 beroepen voor een plek op het erepodium. Nederland deed mee in 27 vakrichtingen. EuroSkills trok ruim 70.000 bezoekers. Team Nederland won één gouden medaille voor bouwtimmeren en drie bronzen medailles voor tuinaanleg (team van twee), mobiele werktuigen en etaleur. Tien Nederlanders kregen een medal of excellence omgehangen.

Kijk voor meer info en alle uitslagen op staging2.teamnederland.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.