jubileumconcert roalter jongs ter ere van honderdste optreden

Met shanty, gezellige en moderne meezingliederen weten ze menig wandelaar te roeren. Het alom bekende wandellied: ‘Wandelen in Salland zoveel te zien. Grazende koeien, kasteeltje of 10. Wind in je haren, het ruikt nog naar hooi. Wâh zeggie, wâh kiekie, wâh mooi!’ zal dit jaar voor de honderdste keer ten gehore worden gebracht.

Iedereen die de Roalter Jong’s een warm hart toedraagt is van harte welkom bij het jubileumconcert. De entree is gratis. De optredens vinden plaats tussen 15.00 en 15.30 uur, tussen 15.45 en 16.15 uur en tussen 16.30 en 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.