jubilarissen bij herenkoor luttenberg

De mijlpalen worden gevierd in samenwerking met Acoordeola, waar Herma ook dirigent is. Daarnaast is ze dirigent bij salonorkest SOHNO, Honorem Dei (Nijverdal) en Laetare in Haarle. Willie Jansman is naast koorlid ook bestuurslid en bibliothecaris. Daarnaast was Willie bijna tien jaar dirigent van de Melodies. Het gaat dus om twee zeer muzikale jubilarissen. 

Na afloop van deze feestelijke dienst is er de gelegenheid de jubilarissen te feliciteren met dit uitzonderlijk jubileum. De receptie voor genodigden vindt aansluitend plaats in Elckerlyc.

Deze feestelijke dienst begint om 10.30 uur en wordt voorgegaan door pastoor en erelid van het Herenkoor, Jan Verweij. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij deze viering aanwezig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.